Публикации

Турция забележителности и евтини почивки на море

Изображение
Турция е сред най-известните туристически дестинации, не само в Европа, но и в целия свят. Около 97% от територията на страната са разположени в Западна Азия, а останалите 3% в Югоизточна Европа. Турция е известна с гостоприемството на своя народ, с богата си история, включваща историите за Александър Велики, за Ахил от Троя, за Османската империя... Анкара е столицата на Турция, а най-големият град е Истанбул . Другите по-големи градове са Измир, Бурса, Адана, Анталия , Одрин, Трапезунд... Сред най-известните туристически дестинации в Турция са Истанбул, Анталия, Бодрум , Мармарис , Кемер , Кушадасъ , Троя, Ефес, Кападокия... Те привличат милиони посетители всяка година, но през тази 2020 година се очаква невероятен туристически бум на евтините почивки, напълване на хотелите и висока посещаемост на забележителностите в страната.

Оферти за евтина почивка в Турция през лято 2020 All Inclusive

Изображение
Евтината почивка в Турция през лято 2020 е като магнит не само за туристите от Европа, но и от целия свят. Турция се слави с изключителна природа, прекрасни хотели на база ол инклузив, със страхотно обслужване, приятен климат и не на последно място - с изключително ниски цени за туристическите оферти и пакети за почивка :

Екскурзии в Турция

Изображение
Турция винаги е била туристическа страна, която не само предлага евтини почивки, екскурзии , All-Inclusive и хотели , но и е световно известна с първокласното си обслужване и уникална природа и забележителности: